Sivu 1/1

Mun setuppi cromi B:lle

Lähetetty: 03 Syys 2015, 21:15
Kirjoittaja 2MuchGolds
juuh elikkäs tässä tiedot mun cw cromista :)

Re: Mun setuppi cromi B:lle

Lähetetty: 04 Syys 2015, 08:47
Kirjoittaja Feldwebel
Hyvä keskustelun avaus, itsellä on ollut työn alla skill/perk "opas" jo pitkään mutta jutussa on niin paljon puolia ja puolia että työ kestää vielä kauan.

Cromwell ja/tai Cromwell B on tällähetkellä vähän hankala tankki tuon setupin suhteen koska mielestäni se vaatii tai vaatisi CW/Stronghold peleihin vähän eri setupin kuin public peleihin. Syyhän on lähinnä siinä että publalla Cromia tarvii/joutuu ajamaan enemmän scouttina tai scouttimaisesti varsinkin kun sattuu tier8 peliin. Klaani peleissä taas cromihan on vain taisteleva vaunu ja scoutti hommat hoidetaan muilla joten vaatimukset on hieman erilaisia. Ongelmanahan tässä on se että ei ole paljoa järkeä vaihdella skillejä ja kullalla irotettavia equja joka päivä.

Mielestäni setuppisi on hyvä välimalli ja jotain tuollasta voisin itsekin käyttää mutta muutaman ajatuksen voisin kuitenkin heittää.

- Tuo mentor skilli vähän mietityttää, sillähän saa komentajaa lukuun ottamatta miehistön jäsenille 10% exp lisää taistelusta jos skilli on 100%, nyt komentajalta on kuitenkin käyttämättä vielä recon jolla saisi näköetäisyyttä lisää.
- Lataajalla yksinään firefighting joka vaikuttaa koko miehistön keskiarvona, itse ehkä laittaisin tuon niin että lataajalle safe strorage ja camo tai repairs nyt kehittyväksi koska ne vaikuttavat myös miehistön keskiarvona ei menetys kokonaisuuteen ole niin suuri vaikka yhdellä onkin vajaalla.

Isoja kysymyksiä Cromien kanssa varsinkin tällä hetkellä CW:n ja stronkin takia ainakin pari kappaletta.
- camo vs. repairs
- coated optics vs. GLD

Kaikkeen tähän tietysti vaikuttaa oma pelityyli ja mieltymykset eikä yhtä oikeaa vastausta ole.

Re: Mun setuppi cromi B:lle

Lähetetty: 05 Syys 2015, 18:04
Kirjoittaja PPiipa
GLD RAMMERI JA VENTTI.. Kuitenki medikka on medikka niin sillä tapetaa. Skutteja tossa tierissä löytyy niin ekaks kaikki mitkä hyödyntää latausta ja tarkkuutta on otettava käyttöö medeillä.. Tietenki tosta puuttuu viel iso korjaussarja, ensiapupaketti ja automaattiset sammuttimet + enemmän apcr mukaan koska CW

Re: Mun setuppi cromi B:lle

Lähetetty: 06 Syys 2015, 13:19
Kirjoittaja Retale
Tällastakohan se Ppiipa kaipas?

shot_103.jpg

Re: Mun setuppi cromi B:lle

Lähetetty: 06 Syys 2015, 16:08
Kirjoittaja PPiipa
Much better! Viel tuo firefighting suohon ja repairi tai kamo tilalle.