Sivu 1/1

Hakemus Vorteksi

Lähetetty: 06 Syys 2016, 22:59
Kirjoittaja Vortexx
Pelinick: Vortexx
Missäs päin maailmaa asustelet: Kotkassa, kesäisin lappeen_Rannassa
Ikä: 22
Noobmeter linkkisi : Tästä
Miksi haet mahtavaan seuraamme: Ihan rehellisesti, alkaa kyrpiinnyttää pelin keskivertosiemojen taktinen äly, tekisi mieli jotain vakavempaa sotaa käydä, ilman niitä siemoja, ainakaan omalla puolella. Strongholdeja ois kiva koittaa, sekä myös yleinen plattapelaus olisi jees.
Kuinka paljon uhraat aikaasi WoT:n: Vaihtelee, joskus hakkaan 12h päivään, joskus nappaan vain päivittäiset 2x:t, johtuu opiskelujutuista.
Olethan valmis tulemaan CW:seen / Stronkkiin: Toki, jos vain kelpaan remmiin mukaan.
Onko klaanissa tuttuja: Eip.
Aikaisemmat klaanit: Eip.
FPP, STEP vai FUNOB: FPP tai STEP - itselleni ei liiemmin ole tuosta väliä. Suurimpana ongelmana taitaa olla, että olen vielä sen verran tuore täällä, aloitin pelin kesäkuussa (heinäkuussa?), että ei oo edes ensimmäistä tier 10 tankkia, tai edes tier 8 - ja yleisesti ottaen ainut varteenotettava CW-tankki on Crom B. SinSorrowin kanssa kun juttelin, niin sanoi, että FPP:kin voisi ajaa asiaa, jos en ihan väärin muista, mutta jätän tämän tuleville suursotaylijumalille päätettäväksi, mihin heivaatte mut, jos kelpaan ylipäätään mihinkään.


Nyt ei pääsyvaatimukset ihan täyttyneet, sopisin silti kuitenkin porukkaan koska: 2,7k peliä alla, winrate +53% soolona, WN8 tyydyttävä, ja kolmas markki ihan helvetin lähellä käynyt parilla tankilla jo vaikka ei edes 2-skill crewejä kummallakkaan - eli uskallan väittää, että potentiaalia on kehitykseen vaikka tällä haavaa saatan ollakin hiukka kyseenalaisella tasolla.

Terveisiä: Ei kait siinä, sporttiset panssarimiehet ottakkee yhteyttä.

Re: Hakemus Vorteksi

Lähetetty: 08 Syys 2016, 05:38
Kirjoittaja Feldwebel
Jees otetaanpa nouseva tähti STEP:in riveihin alkuun.

Lukaise myös FPP:n jutut niin pääset kärylle mitä linjoja kannataa ajaa alkuun niin pääsee mukaan isompiin peleihin.

Rohkeasti vaan TS:ään huutelemaan peliseuraa klaani tägistä riippumatta.