Sivu 1/1

Mitä on KELA ja KELAX + pääsyvaatimukset (Lue tämä ensin!)

Lähetetty: 11 Tammi 2015, 19:11
Kirjoittaja Nermite
KELA ja KELAX ovat hurtilla huumorilla ja sujuvilla peleillä varustettujen pelaajien klaanit. Turhaan ei kulmia kurtistella mutta sen verran vakavissaan ollaan, että pataan ei lähdetä yhteenkään matsiin ottamaan.

Haemme aktiivisia pelaajia joita kiinnostaa Clanwars, Stronghold, yms. pelimuodot. Odotuksena olisi että jokainen klaanin jäsen pääsee useampana iltana viikossa pelaamaan. Pelejä löytyy kuitenkin joka illalle ja plattaseuraa on tarjolla lähes kellon ympäri.

Ennen kuin täytät hakemuksen katsoppa täyttyvätkö nämä vaatimukset:
- Olet vähintään 20v.
- Olet käytettävissä cw/stronghold peleihin useampana iltana klo. 19 jälkeen.
- WN8 olisi syytä olla klaanin sisäänpääsyvaatimusten yläpuolella ja recentit nousussa.
KELA: 1700+
KELAX 1400+
- Omistat mikrofonin (TS3)

Vaatimukset eivät ole kiveen hakattuja mutta mikäli ne eivät täyty varaudu esittämään erikseen hyvät perustelut miksi hakemuksesi tulisi hyväksyä. Jos vastaa kysymykseen "nyt ei vaatimukset täyttyneet mutta sopisin porukkaan koska" kolmen sanan lauseella voit olla varma että hakemus hylätään.
Puoltavina perusteluina voidaan katsoa esimerkiksi
- Viimeaikainen kehitys (recent stats)
- Aikaisempi kokemus vetämisestä tai cw pelaamisesta
- Joku muu peliin liittyvä asia


KELA on hieman vakavempaa pelaamista haluaville, taitaville ja aktiivisille pelaajille. Joka ilta useampi matsi CW:tä + strongholdia. Odotuksena, että klaanilaiset pääsevät useamman kerran viikossa pelaamaan.

Mikäli et kuitenkaan niin usein kuitenkaan kipua koneelle, taitotasosi ei vielä aivan riitä tai aktiivisuutesi on hieman vähäisempää voisi paikkasi olla KELAX:ssä, jossa aktiivisuutta odotetaan, mutta ei samassa määrin kuin KELA:ssa.

KELAX on valitettavasti tällähetkellä telakalla mutta jos halauta hangaroundiksi kiskaise Feldwebel_fin:iä hihasta ja katsotaan...

KELA:
- Cypher1_
- NahkaMaagi
- Feldwebel_fin
- MrMuscle
- ThePekkaSiitoin
- Smokefall
- Junez85


KELAX:


Jos joku mietityttää ennen kuin laitat hakemusta tai haluat muuten vaan ottaa selvää onko porukkamme sinun näköisesi, kiskaise pelissä hihasta ja tule jutuille.


HUOM!!!! HAKEMUSVIESTI EI TULE NÄKYVIIN ENNEN KUIN JOKU FOORUMIN MODERAATTOREISTA HYVÄKSYY SEN.