Churchill Gun Carrier

Keskustelua vaunuista, kokemuksia, vinkkejä ja muuta.
Avatar
Feldwebel
Munakoiso
Munakoiso
Viestit: 548
Liittynyt: 11 Tammi 2015, 15:50
Paikkakunta: Sysmä

Churchill Gun Carrier

ViestiKirjoittaja Feldwebel » 24 Kesä 2015, 19:51

Käsitelläänpä seuraavaksi todellinen outo lintu eli brittien heavy ja TD linjojen välitä löytyvä Churchill Gun Carrier. Vaunun sijoitus paikka kehityspuussa voisi antaa viitteitä siitä että kyseessä olisi jotenkin hyvä laite mutta todellisuus on jotain aivan muuta ja itse en ainakaan keksi vaunun hankkimiseen kovinkaan montaa, jos yhtään järkevää syytä. Miksi sitten tämän talliin hankin? Halun kokeilla onko se niin huono kuin väitetään, itse asiassa ei, se on vielä huonompi.

Ainoa positiivinen asia mikä vaunusta löytyy on putki, 32-paunainen tykki löytyy TD linjasta vasta tier 8 AT15:sta ja onkin tier 6 vaunuun asennettuna lähellä naurettavuutta. Tässä onkin vaunun ainoa kyseenalainen hyöty, mikäli ajaa TD linjaan Churchill Gun Carrierin kautta on putki tutkittuna jo valmiiksi siinä vaiheessa kun AT15 saapuu talliin ja käytännössä Tortoise on valmiina avattavaksi. Gun Carrierin grindaaminen stockkina on kuitenkin niin tuskainen operaatio että hyöty on vähintäänkin kyseenalainen. Onneksi paras moottori ja radio tulevat mukana jo Churchill 1:stä eli grindattavakisi jää vain telat ja putket.

Kaikki muu vaunussa onkin sitten surkeaa. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta britti TD:t ei tietysti muutenkaan pääse liikkuvuudellaan loistamaan mutta muissa vaunuissa tätä kompensoi kohtuullinen, tosin runsailla weak spoteilla raiskattu keulapanssari mutta Churchill Gun Carrierin 88mm täysin luotisuora keulalevy ei pysäytä edes tier 4 tankkien kuulia ja on lähes hyödytön. Lisäksi vaunun massiivinen koko on artoille kuin syömään kutsu ja mitätön kattopanssari imee jokaisen osuvan HE kuulan. Sivupanssaria ei ole nimeksikään ja etanan liikkuvuuden ansiosta surkeinkin light kuski pyörittää tämän ilman ongelmia vaikka kännissä.

Camo voisi pelastaa vaununa edes vähän mutta vasta AT15:sta löytyy huonompi camo arvo. Lisäksi tykin täysin mitätön kääntösäde pakottaa kääntämään runkoa lähes jatkuvasti joten camonet putoaa käytännössä lähes kokoajan päältä ja muutenkin keskinkertainen camoarvo putoaa liikkuvan vaunun tasolle. Kaikkeen tähän kun lisätään vielä 340m näköetäisyys ja fakta että vaunuhan on sokea kuin lepakko on katastrofin ainekset valmiit.

Kokonaisuudessaan koko vaunu on järkyttävän huono. Onneksi se sijoittuu kehityspuussa siten että siihen ei tarvitse koskea pitkällä tikullakaan, lisäksi kun otetaan huomioon se että Churchill Gun Carrier on välivaunu Churchill 1:stä AT7:mään, vähenee järki vaunun läpi pelaamisesta vielä enemmän. TD linjastahan löytyy alempaa nimittäin Alecto ja AT2 jotka ovat aivan toista maata kuin tämä katastrofi.

Ainoat paikat missä tämä edes teoriassa toimii ovat avoimet kartat missä pääsee istumaan kaukana takana piirtoetäisyyden rajamailla. Prokhorovkan puistotiellä, Minesin pohjois-dekillä tai Cliffin rännissä saattaa tulla onnistumisen elämyksiä mutta muuten saa varautua hermoja raastavaan epäonnistumiseen pelistä toiseen.

Miehistön skilleistä, ei juuri merkitystä koska tätä vaunua ei pelasta edes huippu miehistö. Camoilla voi yrittää helpottaa elämää vähän. Vaikka camo arvo onkin huono se ei ole surkea ja hyvä camo miehistö saattaa pelastaa jotain. Sixth sense tietysti siinä mielessä näppärä että voi ruveta suunnittelemaan talliin paluuta ajoissa.

Equista, venttihän on aina perusvarma valinta jos se on mahdollista vaunuun laittaa, muuten sitten vähän hankala tapaus, toisaalta rammeri ja gld siinä mielessä että putki on vaunun ainoa hyvä puoli ja kaiken tehon irti saaminen siitä voisi olla fiksua. Hitaassa panssarittomassa TD:ssä camonetti on tietysti harkinan arvoinen mutta koska vaunun runkoa joutuu kääntelemään jatkuvasti on hyöty kyseenalainen. Sama pätee binockeihin.

Summa Summarum:
+ Tykki

- Kaikki muu, ehdoton ”älä osta” tankki ja onneksi ostamiseen ei tarvetta koska vaunu on kehitys linjojen välissä, ellei sitten halua kokeilla kuinka huono se oikeasti on.
// We're not just going to shoot the bastards, we're going to rip out their living goddamned guts and use them to grease the treads of our tanks.//
Speech to 3rd Army of United States of America 1944
General George S. Patton

Avatar
Pyllymysli
Omena
Omena
Viestit: 174
Liittynyt: 06 Helmi 2015, 06:45
Paikkakunta: Oulu, Finland
Viesti:

Re: Churchill Gun Carrier

ViestiKirjoittaja Pyllymysli » 24 Kesä 2015, 23:36

Kuulostaa ihastuttavalta.
DEUS VULT INFIDEL!

Avatar
Retale
Omena
Omena
Viestit: 145
Liittynyt: 07 Kesä 2015, 20:30
Paikkakunta: Espoo

Re: Churchill Gun Carrier

ViestiKirjoittaja Retale » 25 Kesä 2015, 10:30

50 matsia kyseisellä täsmä-helvetillä pelanneena olen täysin samaa mieltä Feldin raportin kanssa. Mut grindasimpa läpi 8-)
Står du framför mig, är din prognos ej särskillt god.

mephiso
Appelsiini
Appelsiini
Viestit: 36
Liittynyt: 13 Tammi 2015, 22:52

Re: Churchill Gun Carrier

ViestiKirjoittaja mephiso » 01 Heinä 2015, 20:20

Itse vedin free expalla yli. Tuli halvemmaksi kuin linjan alusta AT7. Toinen huonopuoli mitä ei vältsyyn tuu ekakas mieleen on, kun saa AT7 vihdoin avattua alkaa tuskainen stocki grindi. Jos aloittaa linjan alusta niin saa ainakin AT8 tykin mukaan.
Kuva


Palaa sivulle “Tankkiparkki”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa