Spähpanzer Ru 251

Keskustelua vaunuista, kokemuksia, vinkkejä ja muuta.
Avatar
Feldwebel
Munakoiso
Munakoiso
Viestit: 548
Liittynyt: 11 Tammi 2015, 15:50
Paikkakunta: Sysmä

Spähpanzer Ru 251

ViestiKirjoittaja Feldwebel » 21 Maalis 2015, 14:07

Russakka, rusakko, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Varsin uutukainen vaunu pelissä joka on puuttuu varmaan vieläkin monelta tallista koska vaatii yli 90k expa grindiä Aufklärungspanzer Pantherilla mikä ei välttämättä houkuttele. Onko se sitten sen arvoista? KYLLÄ ON!

Positiiviivisenä yllätyksenä laitteen toppaaminen ei ole paha rasti. Jos on tullut aikasemmin ajettua Indien Panzer läpi löytyy RU:n paras moottori jo valmiiksi tutkittuna. Tornia ja tykkiä ei tarvi tutkia lainkaan koska vaihtoehtoja on vain yksi. Radio on jotain naurettavaa, stockkina tier 9 radio jonka kantama on 720m, top radiona tier 10 ja kantaman lisäys huimat 25m! Stockkina pakollinen grindaus on siis vain telat ja niiden hinta, hieman reipas 14k expaa on varsin kohtuullinen.

Laiteen nopeus, ketteryys ja kiihtyvyys on aivan omalla tasollaan ja kun tähän lisätään 400m vakio näköetäisyys sekä loistava camo arvo ja fakta että light vaunu ei menetä camoa liikeessä on käsissä aivan loistava scoutti. Statsit houkuttelisivat hiukan käyttämään vaunua myös snipperina mutta tätä hankaloittaa ammuksen hidas lentonopeus. Muuten tykistä ei voi paljoa valittaa, latausnopeus, tähtäysaika ja tarkkuus ovat kohdallaan ja DPM onkin pitkälle yli 2000 damagea/minuutti.

Tykin masennus on -10 asetetta mikä on varsin hyvä, tosin pitkänä miinuksena seikka että tätä ei saavuteta muuten kuin sivuilta.

Ammus valikoima on varsin mielenkiintoinen. Normi ap kuulan 190mm läpäisy ja 240 damage ovat sarjansa parhaimmistoa. Kultakuulana onkin sitten valitettavasti HEAT eikä se suoritusarvoiltaan juuri loista. 240mm läpäisy on korkeintaankin keskinkertainen ja telojen/spaced armorin imiessä läpäisyn ei hinta/laatu suhde ole kohdallaan. Sokeri löytyy pohjalta, kolmas ammustyyppi on nimittäin HESH! Läpäisy ei valitettavasti ole brittien tasolla mutta 102mm on enemmän kuin tuplat mihin tahansa tier 8 vaunun HE kuulaan verrattuna ja riittä puhkomaan muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta lähes minkä tahansa vaunun ainakin takaapäin. HESH kuulan damage 320 ei sekään ole valitettavasti FV:iten tasolla mutta veivaa kuitenkin DPM:n aivan omalle tasolleen. Lisäksi HESH kuula on tuolle tier 8 scouteille varsin ikävä yllätys sillä läpäisy riittää lähes aina ja jos ei riitä voi vihu scoutti ainakin sano teloilleen hyvästit.

Kaikki edellä mainittuhan kuulostaa todella hyvältä ja onkin sitä mutta on vaunussa yksi iso puute, nimittäin panssari. Joistan tier2 vaunuista löytyy enemmän panssaria ja RU:sta tuleekin kaikki läpi mukaan luettuna jokaikinen HE kuula. Artojen spashitkin ovat myrkkyä ja jos artakuula osuu kohdalle se on menoa. Lisäksi 1200 HP:tä on liian vähän AMX 1390 rullalle ja panssarin puutteen takia 1vs1 voitto vaatiikin AMX:ltä vähintään yhtä hutilaakia.

Miehistön skilleistä, Itse laittaisin camon BIA:n edelle koska valoissa oleva RU on lähinnä savikiekko. Situation awareness ja recon ovat myös suositus listalla sillä vaunun näköetäisyys on mahdollista painaa yli 450m jopa liikkeestä.

Equista, Coated optics on varsin hyvä vaihtehto sillä 100% Situation awareness ja recon skillien kanssa RU:n näköetäisyys ylittää niitä käyttämällä piirtoetäisyyden myös liikkeessä. Rammeri ja ventti ovat aina perusvarmoja valintoja eikä camonettikään ole huono vaihtoehto jos puskissa kykkiminen kiinnostaa.

Summa summarum

+ Nopeus, kiihtyvyys ja ketteryys.
+Tykki, ainoastaan ammusten lentonopeus jättää toivomisen varaa.
+ DPM ja läpäisy tier 8 lighteista omaa luokkaansa.
+ Paras (ja ainoa) tykki heti käytössä eikä muutenkaan pahemmin grindattavaa.
+ HESH!!!!

- Panssari, nevör höörd
- Tykin masennus edessä
- 1vs1 AMX 1390 kanssa selkeä altavastaaja, tosin jos AMX:llä vajaa rulla tai kuski on kädetön ei huolenhäivää.
// We're not just going to shoot the bastards, we're going to rip out their living goddamned guts and use them to grease the treads of our tanks.//
Speech to 3rd Army of United States of America 1944
General George S. Patton

Palaa sivulle “Tankkiparkki”Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa